Köszöntünk
az Egészségház oldalán!

Rohanó világunkban különösen fontos egészségünk megőrzése, szükség eseten regenerálása. Cégünk ezzel a szándékkal hozta létre a Fókuszban Egészségházat. Békességben, harmóniában élni önmagunkkal és környezetünkkel nem kiváltság, hanem lehetőség. Ez mindenki számára elérhető: egészségünk, boldogságunk, álmaink megvalósítása csakis rajtunk múlik.

Egészségházunk évek óta magas színvonalon működik és nyújt szolgáltatást vendégeink számára. Folyamatosan igyekszünk segítséget nyújtani minden hozzánk látogatónak a különböző felmerülő betegségekre,illetve olyan vendégek számára akik egészségüket szeretnék megőrizni, szervezetüket kondiban tartani. Itt Ön és az egészsége van a középpontban, ahol hozzáértő munkatársaink állnak rendelkezésre az Ön nyugalma, egészsége érdekében.


Ismerje meg és válassza a Fókuszban Egészségház szolgáltatásait, mert mi szívből ajánljuk mindazoknak, akik aktív résztvevői akarnak lenni családjuk egészségmegőrző életvitelének. Céljain között szerepelt a komplex szolgáltatás nyújtása: Fodrászat, kozmetika manikűr, pedikűr, műkörömépítés a legmagasabb színvonalon, hogy Ön mindent megkaphasson egy helyen a FÓKUSZBAN Egészségházban.

Szolgáltatásaink igénybevétele után jöjjön be barátaival, családtagjaival egy kellemes beszélgetésre Teázónkba, ahol nyugodt környezet várja kedvező árakon, hogy Önt vendégül láthassuk.

Valamint új webáruházunkat is igánybe veheti a szükséges védelem beszerzésének érdekében! 

Webáruház: https://www.online.fokuszban.hu/
.

Egészség terápia

- Magnet space
- Vér- oxigén telítettség mérés
- Sószoba
- Elixor
- Ceragem
- Active light


Tovább

Alakformáló stúdió

- Alphamins
- Lanaform
- LPG
- Infra lipolight
- Ultratone
- Zsírbontás
- Gépi nyirokmasszázs

Tovább

Szépségszalon

- Fodrászat
- Kozmetika
- Pedikűr/Manikűr/Műköröm


Tovább

Wellness

- Szolárium
- Masszázs
- Szauna
- Tea és kávéház, biobolt

Tovább